fbpx
Om K4Care

Bag klinikken K4CARE står Katrine Gadegaard, som har arbejdet som certificeret Cidesco kosmetolog på en af Stockholms førende klinikker. Katrine er nu hjemvendt til Danmark og har udlevet sin drøm om egen klinik i Espergærde. I november 2018 flyttede Katrine klinikken til Køge.

 

Katrines filosofi omkring hudpleje handler ikke kun om at bruge effektive og anerkendte produkter, der skaber synlige resultater, men i høj grad også om at hendes kunder kommer til klinikken for at få selvforkælelse og velvære i en travl hverdag.

 

Derfor kan du forvente at blive mødt med afslappende musik i rolige omgivelser samt en erfaren professionalisme.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos K4CARE.

 

Der er fri parkering lige uden for klinikken.

profil

CIDESCO. Comité International d’Esthetique et de Cosmétologie, er en non-profit organisation for kosmetologer. Den er grundlagt i 1946 og har hovedkontor i Zürich, Schweiz.

 

CIDESCO´s mål er at fremme den kvalitative udvikling af kosmetologfaget på internationalt plan og koordinere professionelle aktiviteter verden over. Siden 1957 har CIDESCO forestået pensum og skoleregler, der er gældende for de internationale CIDESCO kosmetolog skoler i mere end 50 lande verden over.

 

CIDESCO diplomet er anerkendt i alle lande som bevis på den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med skønheds- og hudpleje.

 

CIDESCO diplomet er verdens prestigefyldte kvalifikation for Æstetik og Beauty Therapy, som har sat internationale standarder siden 1957.