fbpx
Nyt hos K4CARE – Anti-age dermaOXY Ansigtsbehandling:

K4CARE tilbyder, som en af de eneste klinikker syd for København, de eftertragtede oxygenbehandlinger fra den internationalt anerkendte danske hudplejeproducent dermaOXY.

 

Behandlingen giver dig:

  • Synlig reducering af rynker og fine linjer
  • En fyldigere og mere spændstig hud
  • En blød og gennemfugtet hud

 

Uden brug af injektioner eller kirurgiske indgreb!

Før behandling
Efter 6 behandlinger

En dermaOXY ansigtsbehandling giver dig synlige resultater allerede efter den første behandling. Ved behandlingen benyttes en teknik hvor man anvender 90 % komprimeret ilt under højt tryk. Med en airbrush pustes et serum ned i huden, det kan være HYALURON, som er fugtbindende eller SYN som er et naturligt anti-age serum, der afslapper musklerne. Ved denne metode kommer serummet dybere ned i huden hvor den mangler fugt, samtidig med at cellerne bliver boostet og dermed vil huden ser mere fyldig og sund ud efter blot én behandling. En dermaOXY ansigtsbehandling er en effektiv anti-age behandling der giver en blød, gennemfugtet, spændstig og MÆRKBART mere fyldig hud og rynker og fine linjer bliver SYNLIGT formindsket.

 

Til behandlingen benyttet én af følgende to serum:

 

dermaOXY HYALURON serum er et effektivt serum til reducering af rynker og fine linjer i huden. Serummet har et meget højt indhold af hyaluronsyre, hvilket er en naturlig del af hudens bindevæv. Hyaluronsyre binder aktivt fugten i huden og sammen med serummets øvrige ingredienser reduceres rynker og fine linjer. Den indeholder desuden et ekstrakt, der optimerer cellernes iltoptagelse. Særlig velegnet til fugttilførsel og opfriskning af huden, og en god basis før en fest make-up.

 

dermaOXY SYN serum har et højt indhold af hyaluronsyre, algeekstrakt og syn AKE peptide, der i kombination med de øvrige ingredienser aktivt udglatter rynker og fine linjer i huden. SYN serummet får ansigtets muskler til at slappe af, virker forebyggende og forhindrer dannelsen af rynker. Anbefales også ved reducering af dybere rynker. Særlig velegnet til aldrende og rynket hud.

 

Ved en kurbehandling skiftes der eventuelt mellem brug af de to serum.

Alle produkterne fra dermaOXY er bygget op på hyaluronsyre, vitaminer, grøn te samt peptider og indeholder ingen parabener.

 

For det optimale resultat anbefaler vi at kombinere dermaOXY behandlingen med en diamant slibning. En diamantslibning øger dannelsen af kollagen og fjerner blidt det yderste, tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Resultatet er en glattere hud med masser af glød.

 

Vi anbefaler et kurforløb med 6 behandlinger udført over en 6 ugers periode, og derefter skal resultatet holdes ved lige med en behandling ca. hver anden måned, så din hud forbliver vital og flot. Behandlingen er meget behagelig og afslappende og varer omkring 60 minutter.

 

Book en gratis og uforpligtende konsultation på 2398 0113

 

Se en dermaOXY behandling udført nedenfor: