fbpx

konjac-header

The Konjac Sponge

Skønhedsrutine a la moder jord. The Original Konjac Sponge er en serie af 100% naturlige rensesvampe, der giver dig en behagelig og effektiv måde at rense huden på. Du kan bruge dem alene eller sammen med et renseprodukt. Svampene er de blødeste og mest skånsomme på markedet. Svampen er udviklet af konjac-planten, en asiatisk kartoffelplante, der er blevet brugt til skønhedsbehandlinger i mere end hundrede år i Japan, da den har vist sig at være effektiv og skånsom til sart hud.

Du vil opleve:

  • at svampen både renser og eksfolierer huden, så den får en sundere glød og færre urenheder.
  • at blodgennemstrømningen bliver stimuleret og øger væksten af nye hudceller.
  • at din hud føles mere frisk og velplejet.

Hos K4CARE kan du købe årets hudplejeprodukt 2014 til hudtyperne:

  • Bamboo Charcoal – Uren hud og akne. Perfekt til fedtet og uren hud eller mod akne. Det aktive kul virker bakteriedræbende og helende på huden samtidig med, at huden nemt og hurtigt renses i dybden. Tip: svampen er oplagt at bruge for mænd før og efter barbering.
  • French Pink Clay – Fugt og udstråling. Den ideelle svamp til tør hud. Hjælper huden med at genvinde sin naturlige elasticitet og udstråling. Perfekt at bruge efter sol-eksponering af huden.
  • French Red Clay – Sart og moden hud. Giver ekstra fugt til den modne og sensitive hud. Det røde franske ler giver den modne og sensitive hud ekstra fugt og en strålende glød. Svampen hjælper med at reducere fine linjer og små blodsprængninger.

 

Svampene er blandet ned naturens fineste og reneste ingredienser for at opnå den ønskede effekt. Svampen holder i op til 3 måneder. Pris kr. 125,00